İHALEYE DAVET

T.C.

ELBEYLİ BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA

Elbeyli Belediye Başkanlığı, Avrupa Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı (FRIT 2) kapsamında Fransız Kalkınma Ajansı (AFD)’na devredilen Hibeden İLBANK aracılığıyla temin edilen bölümü ile yapılacak “Elbeyli Belediyesi Kanalizasyon Şebekesi ve Paket Atıksu Arıtma Tesisi İnşaat İşi” işini AFD ihale usul ve yöntemleri çerçevesinde ihaleye çıkarmıştır.

Teklifler, Teklif Açılış tarihi olan 13/06/2024’den itibaren 119 takvim günü süreyle geçerli olacak ve 75.000 Avro veya eşdeğeri[1]  tutarda bir geçici teminatla birlikte aşağıda verilen adrese saat 14:00 kadar teslim edilmelidir. Teklifler, teklif sahiplerinin temsilcilerinden hazır bulunanların önünde aynı gün aşağıdaki adreste saat 14:30’da açılacaktır.

İlgilenen firmalar ‘www.elbeyli.bel.tr’, ‘www.ilbank.gov.tr’ ve EKAP’tan detaylı ilan metnine ulaşabilirler ve ihtiyaç duydukları ilave bilgileri aşağıdaki adresten temin edebilirler.

İhale dosyası hakkında bilgi alma, açıklama talebinde bulunma ve teklif teslim yeri:

Dikkatine: ELBEYLİ BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA

Adres: Elbeyli Belediyesi Başkanlığı Hürriyet Mah. Okul Cad. No:02 Elbeyli

Şehir: KİLİS

Posta Kodu: 79500

Ülke: Türkiye

Telefon: +90 348 782 23 53, Dahili:-

Elektronik posta adresi: elbeylibel@gmail.com

Tekliflerin açılacağı yer:

Adres: Elbeyli Belediyesi Başkanlığı Hürriyet Mah. Okul Cad. No:02 Elbeyli

Şehir:   KİLİS

Ülke:   TÜRKİYE

[1] Teklif isteme dokümanı, Bolum II Teklif Bilgi Formu (TBF), TST 19.1 e bakınız.